Press "Enter" to skip to content

MegaJutaan (5/56) – Menang MegaJutaan

admin 0

Kehidupan yang tidak memerlukan kerja atau kehidupan yang tidak memerlukan hamba di hadapan meja atau perlu bimbang tentang di mana untuk mendapatkan cek gaji seterusnya – adalah kehidupan. Virginia MegaMillions ialah salah satu program loteri popular Virginia – yang merupakan sebahagian daripada Jutaan Mega Loteri Berbilang Negeri. Bagi sesetengah orang yang berjaya mencecah jackpot, ia adalah impian yang menjadi kenyataan MEGA888.

Sekarang untuk apa sebenarnya ini? Mega Millions tersedia di 43 bidang kuasa. Antaranya ialah Virginia. Ini membolehkan MegaMillion mengumpul gerombolan wang dan memberikan hadiah yang menarik perhatian. Apakah yang akan dilakukan oleh seseorang dengan $390,000,000? Apabila pertaruhan mencapai setinggi itu, tiket hanya dijual dalam ribuan seminit dan itu hanya di Virginia. Agak menghairankan betapa mengubah hidup ini. Sesetengah orang tidak tahu apa yang perlu dilakukan dengan wang mereka. Orang seperti Mary Stebbins berkata, dia akan membeli seekor lembu. Malah ada orang Stephen Cooke yang berfikir bahawa dia perlu berkongsi wang hadiahnya sedangkan dia sebenarnya membeli dua tiket, bertaruh pada kombinasi yang sama padanya. Itu hanya beberapa orang yang memenangi loteri.

Ia mungkin, tidak mustahil. Apa yang seseorang perlukan hanyalah sedikit tuah dan nombor yang mengagumkan itu. Sekarang apakah persamaan kesemua pemenang ini? Tidak, mereka bukan psikik (walaupun ada seorang yang dipercayai, Stephen Moore). Mereka tidak dapat melihat masa depan dan meramalkan bilangannya. Kemudian apa yang mereka ada? Mereka memutuskan untuk mengambil peluang dan bertaruh. Ini semua tentang peluang – dan nasib. Jika seseorang tidak mencuba, bagaimana dia akan berjaya?

Pada nota itu, terdapat beberapa petua dan peringatan yang kebanyakan orang akan rasa munasabah bergantung pada pandangan mereka. Di Virginia MegaMillions, orang ramai mempunyai peluang untuk bertaruh pada beberapa kombinasi yang mereka suka. Gabungan yang baik mempunyai pemilihan nombor yang baik dari kedua-dua hujung tinggi dan rendah set. Mega Millions mula-mula menarik lima bola dari bola putih dan menarik bola mega dari bola emas. Ini berjumlah enam nombor. Ini bermakna bahawa bola mega sepenuhnya bergantung kepada nasib. Seseorang mempunyai satu daripada empat puluh enam peluang untuk mendapatkan megaball dan memperoleh bonus. Sebaliknya, untuk bola putih – terdapat lima puluh enam nombor dan kemungkinan untuk mendapatkan lima nombor itu dengan betul adalah lebih kecil daripada bola mega. Di sinilah kombinasi nombor harus menjadi integral. Tiada nombor berturut-turut, tiada gandaan dan tiada nombor berakhir yang sama jika ia boleh dielakkan. Mega Million juga mempunyai penjana nombor rawak yang mungkin digunakan oleh pemain apabila mereka tidak tahu nombor yang hendak dipilih untuk kombinasi mereka. Ini adalah rawak sepenuhnya dan tidak ada asas bahawa dalam menggunakan ini, mereka akan menang.

Mengetahui semua perkara ini dan fakta bahawa tuah memainkan peranan utama dalam loteri, tidak banyak yang akan hilang. Satu tiket tidak mahal dan jika pemain bernasib baik untuk menang maka ia adalah satu kehidupan baru untuknya. Kesimpulannya, tidak ada salahnya mencuba, terutamanya apabila ada kemungkinan untuk menang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *